Overnattingsmuligheter på hytte og hotell

Det er mange muligheter for overnatting i området rundt golfbanen. Rett ved innkjørselen ligger Granheim feriesenter som tilbyr leiligheter og hytter til utleie. I tillegg ligger det flere private hytter rundt golfbanen. Mange av disse ligger til utleie på finn.no og via Hemsedal booking. I tillegg finnes det mange overnattingsmuligheter både på Gol og i Hemsedal. Både Hemsedal og Gol regnes for å være vintersportssteder, men de fleste av hotellene er også åpne i golfsesongen. Hemsedal booking er et felles booking1-hemsedalgolfklubb-grondalen-hemsedal-14-mereteh-5kontor for de fleste hoteller i området og formidler også leieavtaler på en rekke privateide hytter og leiligheter.

En del privateide leiligheter i området er i det såkalte “hotbed” systemet, der du har mulighet til å kjøpe deg inn for et visst antall dager i året. Systemet ligner systemet i timeshare-leiligheter og er veldig populært i Hemsedal der det er ganske dyrt å kjøpe seg hytte eller leilighet. En hytte eller leilighet som kanskje bare skal brukes noen få helger i året. Det finnes også mange hytter som leies ut på åremål, noe som er et godt alternativ til dem som forelsker seg i området og til dem som også er interessert i andre aktiviteter enn golf.

For dem som liker å sove i telt eller som har bobil eller campingvogn finnes det også muligheter. Både i Hemsedal og på Gol finnes det campingplasser. Disse ligger vakkert til rett ved elven og det er noen campingvogner som til og med står fast året rundt. For en mer permanent overnattingsløsning er det et nytt hyttefelt under utbygging rett ved golfbanen. Noen av hyttene er ferdig bygget og klare for salg, mens andre er under oppføring. Det ligger også en del hyttetomter til salgs på dette hyttefeltet. Overnattingsmulighetene finnes i alle prisklasser og en tur til Hemsedal behøver ikke å bli veldig dyr.