Ski og natur

Hvis du ønsker en flott ski så Hemsedal er et godt valg for alle. Oslo er ikke langt unna, og mange valmöjlgheterna av bakkene er en stor fordel. Mange synes det minner om aperna og det er så sant. Her er en rekke forskjellige typer hytter til leie og som jeg sa, i nærheten av Oslo med bare 20 mil nord øst gjør mange kan komme hit bare for dagen om du vil. Snøen er garantert her hele vinteren frem til mai måned, så det er veldig snøsikre. Lignelsen om Alpene er mange og som et eksempel, slik at du kan gå på ski fra toppen helt ned til parkeringsplassen. En flott ski over seks kilometer.

Skidåkining bør være mulig for alle, og du ikke ønsker å gå ned, så er det også en nydelig nautur for lang ski som ikke koster noe. Man behøver ikke være en storspiller på casino for å ha råd til en skiferie. Bare pakke en termos og sørg for at du har de riktige klærne for å nyte opplevelsen av naturen.

Hemsedal har flere topper med et utvalg av løyper, som tilbyr alt fra enkle til vanskelige bakker, alle godt preparerte. For den avanserte er også mange muligheter for ski off-piste. Det er også en omfattende snø park med diverse hopp og ramper for de som ønsker å finpusse.

Nattelivet er også en i Alpene med flere restauranter og barer, og det er ikke uvanlig for kjente DJ-er klarer musikk i helgene. Ja Hemsedal er uten tvil den beste skianlegg i Norge, og jeg tror selv mange svensker.